Főoldal
   Termékek
   Rendelés
   Fizetési feltételek
   KapcsolatTermékek

Az üzlet elsősorban ékszeralkatrészek forgalmazásával foglalkozik, természetesen a megszokott, hagyományos termékek is fellelhetőek nálunk, de e mellett igyekszünk kifejezetten Magyarországon ritka, vagy egyáltalán nem kapható hozzávalókat is forgalmazni. Amennyiben különleges kérésed van, annak is utána tudunk járni, hogy beszerezhető-e és milyen áron. Sok termékünk külföldről érkezik, és azok, melyek nagyobb összegűek általában nem állnak készleten, így a szállítási idő ezek esetén nagyobb lehet, ld. Rendelés menüpont.

Termékek főbb típusai:
1. Süthető gyurma alapú hozzávalók: Ez főként Magyarországon nem, vagy ritkán elérhető dolgokból áll, ilyenek többek között a krémgyurmák, melyeket sütemények, muffinok díszítéseként lehet használni, vagy a folyékony gyurmák, az úgynevezett dekor szószok és szilikon formák. Ezen kívül saját készítésű fimo rudakat is találsz nálunk, akár külön kérés alapján is, vagy épp fagyi, muffin alapokat. Süthető gyurmák közül jelenleg a Fimo és Cernit márkák találhatóak meg nálunk. A termékskála természetesen bővül és bővíthető, ha más egyéni ötleted, vagy kérésed van.


Gyurmák

Szilikon formák

Fimo rudak

Poharak, üvegcsék

Eszközök
2. Fém ékszeralkatrészek: Ezek többnyire a hagyományos áruk, melyeket a legtöbb helyen fellelhetsz, de természetesen itt is igyekszünk akár különleges kéréseket teljesíteni, és olyan termékeket is felkutatni, melyek kevésbé elterjedtek hazánkban.

Akasztók

Kapcsok, csatok

Láncok

Eszközök
3. Gyöngyök, strasszok: Gyöngyök terén elsősorban a nálunk talán még kevésbé elterjedt félgyöngyök, félteklák, amiket megtalálhatsz a repertoárban, ezeket díszítésként használhatod fel, és természetesen ugyanilyen célból változatos színekben és méretekben strasszokat is árusítunk.

Folyamatosen frissülő terméklistánkat bővebben megtekintheted facebookon alább (napi szinten frissülő kínálattal):

Amennyiben részletesen érdekelnek termékeink, érdemes a Fényképek->Albumok áttekintés után körülnézni.