Főoldal
  Termékek
  Utánrendelés
  Fizetési feltételek
  Kapcsolat

  Alkalmazott technikák
  Ingyenes minták
  Csináld magad
      csomagok







Üdvözöllek az Álomműhely gyöngy- és süthető gyurma ékszerek webáruházában!

Szinayné Rigó Éva vagyok, 27 éves kisgyermekes anyuka, aki imád kreatívkodni. Pici Lillám már fél éves, így mellette kevesebb időm van az ékszerkészítéssel foglalkozni, de eddig még nem volt panasz az ékszerek elkészülésének gyorsaságára szerencsére. :)
2009. novemberében kezdtem el aktívabban foglalkozni gyöngyékszerek készítésével, de már előtte is sokszor leltem örömömet kreatív hobbikban, tehát már sok mindent kipróbáltam. Aztán végül valahogy jobban elmerültem a gyöngyös témában, majd 2010. januárjában e mellé még bejött a süthető gyurma készítés is, ami nagyon megtetszett, így főként ebből a két anyagból készülnek ékszereim.
Egyedi fülbevalókat, karkötőket, medálokat találhatsz nálam, amit biztosan nem fogsz máson is felismerni, mert egy kézzel készített ékszerből két egyformát nem találni, még akkor sem, ha egy azon minta alapján készülnek, hiszen más az alapanyag, a minta is készítés közben átalakulhat stb.
Mindenképpen javasolom, hogy ha van facebook regisztrációd, akkor a jobb oldalon lévő facebook dobozka segítségével nézz be az ottani oldalamra, mert jóval gyakrabban kerülnek fel oda újdonságok (több a régebbi alkotásról készült kép is) és napi szinten olvashatod a friss híreket. :)

Keresgélj te is bátran, ha bevállalós vagy a különlegességekre, vagy csak szeretnél kicsit kiríni a megszokott tucatékszerek viselői közül!



  Név:
  Jelszó:


Ha még nem regisztráltál
ITT
megteheted!

   Legújabb tag:
   Szász Ildikó

   Összesen 118 regisztrált
   tag van.

   Jelenleg 1 vendég online.



Magyar Tudakozó
Ékszer Vásárlás
SzuperPiac.hu - képes hirdetés ingyenesen!