Főoldal
   Termékek
   Rendelés
   Fizetési feltételek
   KapcsolatFizetési feltételek

Alább olvashatsz arról, hogy webáruházunkban, hogyan működik a fizetés és szállítás.

Lehetőségek:

1. Személyes átvétel:
Budapest területén. Azoknak, akik Budapesten, vagy annak környékén élnek, és gyakran járnak a városban, javallott a személyes átvétel, hiszen ezesetben elkerülhető a postaköltség és az esetleges postai szállítási problémák is. Budapesten személyes találkozó is megbeszélhető, vagy a webáruház székhelyén is át tudjátok venni a csomagot. Ez esetben is előre utalás érvényes, ld. Rendelés.

2. Előre utalás, majd postázás:
Ez a második leghasznosabb vásárlási mód, főként vidékiek számára. Ez esetben a vevő a levásárolt összeget és a kikalkulált súly alapján adódó postaköltséget elküldi az eladó számára a megadott számlaszámra, előzetes egyeztetés után. Az ár megérkezésekor kerül ajánlott levél formájában postára az áru. A postaköltség jelenleg 450 ft, ez csomagolással és mindennel együtt, elsőbbséggel 500 ft.
Érthető módon sokan tartanak az előre utalástól, mivel Magyarországon még nem annyira elterjedt az internetes vásárlás. Ettől függetlenül ettől nem tudunk eltekinteni, csak a törzsvásárlók számára. Mi Kft. vagyunk, cégjegyzékszámmal, tehát leinformálhatóságunk van, míg ha elküldünk egy csomagot (miután a terméket nehézkesen beszereztük) nem szeretnénk olyanba belefutni, hogy az utánvét nem valósul meg. A rendelés után adategyeztetést követően állítjuk ki a számlát, amelyet először elektronikus formában küldünk, majd a szállításkor, vagy az átvételkor adjuk át személyesen.